Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

Shell Morlina

Lager- en circulatieoliën

Smeeroliesystemen voor industriële machines stellen specifieke eisen aan olie. Omdat de machines aanzienlijk verschillen qua formaat, belasting, bedrijfsomstandigheden, temperaturen en blootstelling aan vervuiling, moeten lagers, tandwielen en oliepompen goed worden beschermd tegen corrosie en slijtage om de levensduur van deze machines te optimaliseren.

Speciaal voor deze machines heeft Shell de Morlina lijn ontwikkeld: van robuuste en betrouwbare producten tot volledig synthetische oliën voorzien van EP-additieven. De Morlina lager- en circulatieoliën bieden:

  • een verbeterde bescherming tegen slijtage,
  • een langere levensduur van de olie
  • en een hoge systeemefficiëntie.

Voor bijzondere toepassingen zijn er speciale producten, specifiek ontwikkeld voor gebruik in warme, vochtige, stoffige of vuile omgevingen.

400% langere levensduur

Wanneer de olie langer meegaat, hoeft deze minder vaak ververst te worden. Dit biedt voordelen voor de continuïteit van de machines. Met de Shell Morlina lager- en cirulatieoliën kiest u de olie met een levensduur die past bij uw operationele wensen. Zo heeft de Shell Morlina S4 B (volledig synthetisch) de beste levensduur onder extreme omstandigheden (400% langer). Bovendien zorgt de Shell Morlina S4 B voor minder beschadigingen aan lagers en een toename in productievermogen.

Morlina B serie en BL serie

De Shell Morlina productlijn bestaat uit twee ranges: de ‘B’ series en de ‘BL’ series. De Shell Morlina ‘B’ series is geschikt voor een uitlopende industriële toepassingen waar bijvoorbeeld een veelzijdige bescherming of extra lange levensduur is vereist. De ‘BL’ serie kent een betrouwbare bescherming en extra lage viscositeit voor gebruik in high speed toepassingen.

Shell Morlina oliën worden aanbevolen of zijn goedgekeurd door toonaangevende machinefabrikanten en gebruikers over de hele wereld, waarbij een betrouwbare en robuuste werking voorop staat.