Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

VWGM

VWGM staat bij ons hoog in het vaandel. VWGM is een afkorting van een van onze belangrijkste principes en staat voor Veiligheid, Welzijn, Gezondheid en Milieu. In het Engels wordt gesproken van HSSE: Health, Safety, Security and Environment.

Bij al onze activiteiten staan deze vier waarden voorop. Alles wat wij doen behoort aan deze waarden te worden getoetst. Daarbij dienen producten, wagenpark, leve- ringen, installaties, etcetera aan alle vastgestelde waarden te voldoen.

Zorgsystemen

Geen wonder dat onze zorgsystemen zo waardevol voor ons zijn. Wij willen tenslotte in de toekomst alles goed kunnen doorgeven aan de volgende generaties, terwijl wij toch werken met stoffen en producten die soms op gespannen voet staan met de VWGM-waarden. Onze zorg op VWGM-gebied is dan ook groot. We maken ons sterk voor een gezonde werkbelasting en regelmatige keuringen.

En om veilig te kunnen werken, beschikken onze medewerkers altijd over de beste uitrusting en materialen. Daarnaast beschikken wij al lange tijd over de certificaten van het ISO 14001 systeem en het VCA. Op deze wijze is onze zorg voor u een hele zorg minder! Overigens, hebt u aanbevelingen of kanttekeningen bij ons functioneren op deze gebieden, dan horen wij dat graag van u.