Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

Vernieuwd! Shell FuelSave Diesel

Shell_FuelSave_Diesel

Geen andere verbrandingsmotor wordt zo breed toegepast als de dieselmotor. Moderne motortechnologie├źn, striktere regelgeving en veranderende verkeersomstandigheden leggen in toenemende mate druk op de kwaliteit van de diesel.

Met name de transportsector staat onder druk. De reductie van brandstofkosten en onderhoudskosten zijn aan de orde van de dag. Daarnaast gelden in deze sector strenge standaarden en verwachtingen rond emissieniveaus. Om te kunnen voldoen aan deze toenemende eisen, kun je als Shell handelaar niet alleen de handelskwaliteit diesel (Shell Diesel) verkopen, maar is ook Shell FuelSave Diesel ontwikkeld.

De belangrijkste voordelen van Shell FuelSave Diesel

  • De unieke samenstelling van Shell FuelSave Diesel is speciaal ontwikkeld om een lager brandstofverbruik te realiseren door gebruik te maken van unieke toevoegingen.
  • Deze componenten verbeteren het rendement van de verbranding, waardoor een brandstofbesparing kan worden gerealiseerd.
  • Speciale reinigende toevoegingen helpen de vorming van vuilafzetting op de injectoren te voorkomen.
  • Ontwikkeld om het brandstofsysteem te beschermen tegen corrosie.
  • Vermindert schuimvorming. Zorgt dat u sneller, schoner en meer kunt tanken.

Download brochure Shell FuelSave Diesel