Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

OK Oliecentrale / Corona

OK Oliecentrale zet de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en klanten voorop. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, nemen ook wij diverse maatregelen. Hierbij gaan we uit van de maatregelen en adviezen van het RIVM en de overheid. Wij proberen de gevolgen voor u als klant zoveel mogelijk te beperken. 

Ons bedrijf behoort tot de zogenaamde vitale sectoren. Om de economie enigszins draaiende te houden is het beschikbaar houden van brandstoffen en smeermiddelen van vitaal belang. Wij doen ons uiterste best om onze dienstverlening op het niveau te houden, zoals u dat van ons gewend bent. Onze brandstof- en smeerolietrucks rijden en bezorgen iedere dag, onze regiokantoren zijn geopend en telefonisch bereikbaar en ook na sluitingstijd staan wij zoals gebruikelijk paraat. Onze accountmanagers zijn uiteraard bereikbaar en zullen uw eventuele technische of andere vragen zoveel mogelijk telefonisch proberen te beantwoorden of op te lossen. Indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek op locatie.

Inmiddels hebben wij al onze medewerkers - chauffeurs, kantoor- en buitendienstmedewerkers - geïnformeerd over de te volgen hygiënische richtlijnen.

U kunt dus ook in deze bijzondere tijd op onze gebruikelijke service blijven rekenen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager en/of onze binnendienst.

Met vriendelijke groet,

Luuk te Velde

Manager Verkoop