Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren (webstatistieken).

Eni smeermiddelen

Ook voor de hoogwaardige smeermiddelen van het Italiaanse merk Eni kunt u bij OK Oliecentrale terecht. Als officieel Eni distributeur bieden wij Eni kwaliteitsproducten die voldoen aan de steeds strenger wordende en strikte specificaties en eisen van fabrikanten. Denk bijvoorbeeld aan low-SAPS, brandstofbesparende eigenschappen en een langere levensduur. 

Motorolie

Eni i-Sint

Eni kent een viertal lijnen motorolie, bestaande uit minerale, semi-synthetische en synthetische oliën, die aan de specifieke eisen van de verschillende autoproducenten voldoen.

i-Sint

i-Sint producten hebben de meest zware testen (API en ACEA) doorstaan en staan garant voor een maximale motorprestatie en –bescherming. De lijn bevat ook smeermiddelen met 'low-mid SAPS' karakteristieken, ontwikkeld om te voldoen aan de smeerbehoeften van de recente technologie-motoren aangedreven door benzine, diesel of gas/LPG, zoals toegepast in auto’s en bedrijfsvoertuigen.

i-Sint tech

De Eni i-Sint tech lijn is gericht op klanten die op zoek zijn naar excellente producten die in staat zijn te voldoen aan de specifieke technologische behoeften van een aantal van ’s werelds grootste autofabrikanten. Deze lijn bestaat uit producten samengesteld uit basisoliën van zeer hoge kwaliteit en uiterst innovatieve componenten.

i-Sint professional

Speciaal voor professionals binnen de branche, zoals dealers van accessoires en mechanische specialisten, biedt Eni de i-Sint professional producten. Deze producten voldoen aan de specificaties van de meest belangrijke Europese en Amerikaanse instellingen (ACEA en API). 

i-Base

Een serie minerale motoroliën voor traditionele motoren, die garant staat voor hoge betrouwbaarheid en een reinigende werking van mechanische onderdelen.

Transmissieolie

De Eni Rotra lijn bestaat uit smeermiddelen voor autotransmissies, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de belangrijkste behoeften van versnellingsbakken en differentiëlen in zowel handgeschakelde als automatische transmissies. Deze smeermiddelen bieden gedurende vele kilometers een hoge bescherming, met name aan extreem belaste tandwielen. Zowel geschikt voor de nieuwste voertuigen als traditionele.

Koelvloeistoffen

Eni antivries-producten zijn ideaal voor gebruik in de meest moderne voertuigen. Zij garanderen een effectieve koeling voor (zeer zware) motoren. Daarnaast bieden ze maximale bescherming tegen corrosievorming. Alle producten zijn milieuvriendelijk dankzij de ‘NAP free’ formule.

Remvloeistoffen

Eni remvloeistoffen zijn de ideale oplossing voor de beste remprestaties onder extreme condities. Zelfs in racetoepassingen garandeert Eni Brake Fluid een prompte en effectieve remactie. De speciale samenstelling maakt het mogelijk om gevaarlijke vapour lock te voorkomen en het remcircuit optimaal te laten werken, dankzij de anti-corrosie eigenschappen voor metalen en de chemische compatibiliteit met rubberen afdichtingen.

Overigen

LHM Super

Speciale hydraulische vloeistof voor stuurbekrachtigings- en remsystemen en ophangsystemen van Citroën voertuigen, maar ook geschikt voor toepassingen waar een LHM type product wordt aanbevolen.

Vetten

Diverse (minerale en synthetische) vetten voor verschillende toepassingen.

CHF

Speciale synthetische vloeistof ontwikkeld voor stuurbekrachtigings-, ophang- en niveauregelingssytemen voor die voertuigen waarvan de producent het gebruik van een synthetische CHF vloeistof aanbeveelt.