Nieuws

  • Shell Helix jerrycans - tijdelijk met gratis Shell Ferrari kalender 1-12-2021
    Gratis Shell Ferrari kalender bij aanschaf van drie stuks 20 liter jerrycans Shell Helix.
  • Transportbedrijf De Vries kiest voor OK X-Drive 3-8-2021
    Transportbedrijf G.G. de Vries vermindert brandstofverbruik en C02 uitstoot met OK X-Drive premiumdiesel. De vloot van Transportbedrijf G.G. de Vries uit het Friese Minnertsga rijdt al sinds eind vorig jaar naar volle tevredenheid op OK X-Drive Diesel. De testresultaten bevestigen dit.
  • IBC inclusief AdBlue - Combideal 11-5-2021
    IBC inclusief S-Line pomp en 1000 liter AdBlue, gratis bezorgd (binnen Nederland).
  • Nieuw: Shell Oliedisplay 20 liter 4-11-2020

    De Shell Helix oliedisplay is een efficiënt en praktisch opslagmiddel waarmee u de benodigde oliesoorten overzichtelijk en binnen handbereik bij elkaar heeft staan. De 20 liter display biedt plaats voor maar liefst 1 en 5 liter verpakkingen en 6 grote 20-liter verpakkingen. Hierdoor heeft u altijd de juiste olie en verpakkingssoort in huis.

  • Vernieuwd: OK X-Drive premium diesel 15-10-2020
    Onlangs hebben we onze OK X-Drive® diesel verbeterd. Dankzij nieuwe en geavanceerde toevoegingen op basis van een bewezen reinigingsformule, kan met OK X-Drive® diesel een brandstofbesparing van wel 3% gerealiseerd worden.
  • Diesel met winterkwaliteit 2-10-2020

    De koudebestendigheid van dieselbrandstof is seizoensgebonden. Om problemen te voorkomen, geven we graag een aantal wintertips mee.

  • IJskoude korting met IJspegelactie 1-10-2020

    Deze winter profiteert u weer van extra korting. Koopt u namelijk smeermiddelen of vetten in combinatie met OK koelvloeistof, ruitenreiniger of antivries, dan brengen wij direct een aanzienlijk bedrag in mindering op uw factuur.

Aan het laden
Aan het laden